Het bestuur 2019-2020

Hallo lieve Educanen,

Mijn naam is Fabian Driessen en ik ben de voorzitter van de studievereniging. Daarnaast ben ik actief in de Instituutsraad en voorzitter van de educatieve commissie. Ik ben 22 jaar en tweedejaars student bij de lerarenopleiding scheikunde. Ik ben zeer actief binnen het instituut en voor vragen en initiatieven over het instituut kun je bij mij terecht.

Ik woon in Utrecht in een mooie studentenflat en loop stage in Nieuwegein. In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspelletje of ga gamen met vrienden.

Hallo lieve Educanen,

Mijn naam is Tanja Nawroth, ik ben 23 jaar en studeer voor docent Engels. Ik mag dit jaar de rol van secretaris gaan vervullen, waar ik enorm veel zin in heb. Daarnaast ben ik ook het hoofd van de Gala- en de Nieuwsbrief commissies en ben ik een algemeen aanspreekpunt voor jullie allemaal. Mocht je een vraag hebben, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Verder houd ik van bordspelletjes, lekkere biertjes en heel hard (maar ook vals) meezingen met foute liedjes.

Ik hoop vele van jullie te mogen leren kennen dit jaar en als Engels docent die van foute liedjes houdt, kan ik maar met één ding eindigen:

I’M SO EXCITED, I JUST CAN’T HIDE IT!

ViceVoorzitter

Hallo lieve Educanen,

Ik ben Frank Hoogenboom en ik ben dit jaar de Penningmeester van Educa. Naast alle financiële taken die ik heb als penningmeester heb, ben ik ook verantwoordelijk voor de Feest en Borrel commissie. Zelf ben ik 24 jaar en doe ik de opleiding leraar Scheikunde. Naast mijn grote hobby Educa ben ik ook actief Scouting lid waar ik leiding geef bij een scouts verkenner groep. Naast deze drukte speel ik in het weekend ook nog waterpolo en hou ik van een gezellige avond stappen. Ik hoop jullie allen bij veel van onze activiteiten te zien.

Hallo lieve Educanen,

Ik ben Melle Klein en zal dit jaar de Vicevoorzitter zijn van Educa. Dit betekent dat ik veel betrokken ben met andere verenigingen en eventuele sponsoren. Ook ben ik verantwoordelijk voor de socialmedia en de promotie. En dan over mezelf. Ben 21 jaar en doe de opleiding leraar Natuurkunde. In mijn vrije tijd (in hoeverre ik dat heb in mijn bestuursjaar) doe ik aan gamen, sporten, filmpje kijken en hou van een biertje of whisky. Ik heb erg veel zin in het jaar en kijk er naar uit jullie allemaal te ontmoeten op de activiteiten!!

Het bestuur 2018-2019

Afgelopen jaar is Educa opgericht door het eerste bestuur. Wij willen Robin de Leeuw (voorzitter), Chiel Boot (vice-voorzitter), Dilara Bagci (secretaris), Pim Burghoorn (penningmeester) en Arne van Harten (algemeen bestuurslid) bedanken voor hun inzet afgelopen jaar! Zonder jullie was Educa niet wat het nu is!