Contact

Bedrijfsnaam: Studievereniging Educa

E-mail: acudE.[antispam].@hu.nl

Adres: Padualaan 97

           3584 CH Utrecht

           Nederland

KvK Nummer: 73325759

 


Vertrouwenscontactpersoon Studievereniging Educa

Ervaar je problemen of voel je je niet op je gemak binnen de vereniging, betreffende leraren of ergens anders binnen het instituut?

Neem dan contact op met de vertrouwenscontactpersoon van de vereniging.

Zij kunnen jou helpen met je problemen en je indien nodig doorverwijzen naar de geschikte personen.

 

Contact:

Frank Hoogenboom

Hoi allemaal ik ben Frank Hoogenboom, 28 jaar oud en studeer voor docent scheikunde. Ik kom uit het altijd mooie Oudewater waar ik al mijn hele leven woon. Voor onze mooie studievereniging heb ik de taak als vertrouwenscontactpersoon op me genomen. om maandag en dinsdag ben ik meestal ook op de HU te vinden maar anders ben ik altijd bereikbaar via mijn telefoonnummer.

Telefoonnummer: +31 6 57072604

 

 

 

Lente Bilder

Hallo allemaal! Ik ben Lente Bilder, 21 jaar oud en studeer voor docent geschiedenis. Ik woon in Houten samen met mijn ouders, broertje en schattige kat. Ik wil graag een steentje bijdragen aan Educa en heb de taak als vertrouwenscontactpersoon op me genomen. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag meestal op de HU te vinden. Ook ben ik bereikbaar via mijn telefoonnummer. 

Telefoonnummer Lente: +316 57276548

Frank VCP
lente-vcp-foto

Vertrouwenspersoon Hogeschool Utrecht 

Voor meer informatie betreffende vertrouwenspersonen binnen de Hogeschool Utrecht zie: https://husite.nl/hu-helpt/begeleiders-binnen-de-hu/vertrouwenspersoon/