Welkom aankomende studenten van Instituut Archimedes! Wat leuk dat je interesse hebt in het introkamp van Educa en Instituut Archimedes! De IntroDagen Educa en Archimedes (de IDEA) is de ideale plek om komende medestudenten alvast te leren kennen en om jouw studententijd goed te beginnen.
Studievereniging Educa haalt alles uit de kast om een onvergetelijk introkamp te organiseren. Tijdens het kamp gaan we natuurlijk een goed feestje bouwen, organiseren wij leuke activiteiten en is er veel ruimte om elkaar te leren kennen. Daarnaast komt er ook een leuke workshop, om je nog enthousiaster te maken voor de docentenopleiding. Kortom zal je hier ontdekken wat het studentenleven op Instituut Archimedes en bij Educa inhoudt. En wat is er nou leuker dan dit avontuur aangaan met medestudenten die net zo enthousiast zijn als jij?
Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een meer rustig en introvert persoon, de introdagen zijn voor iedereen. De introdagen van Educa en Instituut Archimedes is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de unieke en open cultuur en te proeven van de gezellige sfeer. Wij zorgen ervoor dat iedereen betrokken is en genoeg tijd voor zichzelf krijgt als zij dit wensen.
En bovenal is dit GEEN ontgroening, hier doen wij namelijk niet aan. Het gaat bij ons vooral om gezelligheid en wij willen jullie de kans bieden om elkaar alvast te leren kennen!
Dus ben je hier enthousiast voor en wil je graag weten wanneer de inschrijvingen open gaan voor het kamp, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!!

Link interesseformulier: https://forms.gle/N3VUU3bj6WuVYuBcA