Educatieve activiteiten commissie

De educatieve commissie houdt zich bezig met het organiseren van lezingen en workshops, bijvoorbeeld de Lezing van René Karman. Heb jij een idee voor een lezing of workshop? Stuur ons dan een bericht!

Feestborrel commissie

De feestborrel commissie houdt zich bezig met het organiseren van feesten en onze maandelijkse borrels. Heb jij een idee voor een thema? Stuur dan een berichtje naar ons!

Activiteitencommissie

Bij de activiteitencommissie organiseer je verschillende excursies en activiteiten, zoals het Mariokart toernooi en weekend at Frankies. Heb jij leuke ideeën voor een nieuwe activiteit? Stuur ons dan een berichtje!

Public relations commissie

De PR-commissie houdt zich bezig met onder andere leden- en sponsorwerving. Zo worden we groter en heb jij een groter netwerk! Heb je leuke ideeën op het gebied van leden- en sponsorwerving, stuur die ons dan vooral!

Gala commissie

Educa heeft dit jaar zijn eerste gala. De gala commissie zijn hier druk mee bezig. Vind jij dit ook zo interessant? Stuur ons dan een bericht!

Nieuwsbrief commissie

De nieuwsbrief commissie stuurt elke maand een nieuwsbrief naar de leden waarin ze je op de hoogte houden van de ontwikkelingen en aankomende activiteiten van Educa.

Wintersport commissie

De wintersport commissie organiseert dit jaar de eerste Educa wintersport. heb jij ideeën voor de wintersportreis? Stuur ons dan een berichtje!

Kascommissie

Wij zijn de kascommissie. Wij als commissie hebben een controlerende taak. Wij controleren elk jaar de financiële begroting van de penningmeester. Wij kijken of alle inkomsten en uitgaven legitiem zijn, of er geen uitgaven zijn vergeten en of er een goede balans is tussen inkomsten en uitgaven.

Van links naar rechts:

Ben van der Steenstraeten, 19 jaar oud en studeert aan de lerarenopleiding natuurkunde.

Tim van Luxemburg, 20 jaar oud en studeert aan de lerarenopleiding natuurkunde.

Niels van Wijck, 19 jaar oud en studeert aan de lerarenopleiding scheikunde.